Yayla Mahallesi Yeni Yol Yapımı

Fen işleri müdürü Mesut DEMİR’in yaptığı açıklamada şöyle konuştu; ilçemize bağlı Yayla Mahallesi Yayla Caddesi 30 yıl önce yapılmış olup dar ve engebeli bir yol olarak belediyemiz tarafından açılmıştı. Yolun dar ve rampalı olması nedeniyle Yayla Mahallesi sakinleri ve şehir merkezi,civar köylerden gelen vatandaşlar zorluklar çekerek ulaşım haklarını kullanmaktaydılar.Belediyemiz başkanları ve fen işleri müdürü Mesut DEMİR ile yapılan incelemeler sonucunda yolun genişletmesi ve rampaların indirilmesi gerektiği karar aldılar. Alınan karar neticesinde hemen sonra bir eskovatör kiralayarak yol çalışmalarına başlanmıştır. 5 (beş) metre genişliği olan yolu 12( on iki) metre genişleterek vatandaşların daha rahat ulaşım yapmalarını sağlayacaktır.Yol yapım çalışmaları 3 km. uzunluğunda gerçekleştirilecektir.

Copyrigt © 2017 Şemdinli Belediyesi Sihat Sakin ®