Seyyid Taha-i Hakkari Konulu Konferansa Yoğun İlgi

Belediyemiz ve Şemdinli İmam Hatip Lisesi  tarafından  “Güneydoğuda Nakşibendilik ve Seyyid Taha-i Hakkâri” konulu konferans düzenlendi. Belediye Kültür Merkezi önünde düzenlenen konferansa Belediye Başkan Yardımcısı, İlçe Müftüsü, Daire amirleri, belediyemiz birim müdürleri, imamlar, Kur’an Kursu öğrencileri ve vatandaşlardan oluşan çok sayıda  davetli katıldı. Konferans açılışı İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden Hamza YANIÇ’ın Kur’an tilaveti ile başladı. Kur’an tilavetinden sonra Siirt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim görevlisi Yrd. Doç. Dr. Mehmet Saki ÇAKIR sözü aldı ve Seyyid Taha-i Hakkari'nin hayatında örneklerin sunulduğu konferans başladı. Yoğun ilginin olduğu konferans saat 24:00’de  sona erdi.

Copyrigt © 2017 Şemdinli Belediyesi Sihat Sakin ®