Yağışlı
Karla Karışık Yağmur
Karla Karışık Yağmur

Şemdinlili çocuklar, oyun parklarına kavuştu

Belediyesmiz tarafından, ilçe merkezindeki çocuklar için, değişik mahallelerde yapımına başlandığı çocuk parklarından ikisi tamamlandı. Kısa sürede tamamlanan parklar, Şemdinlili çocukların yüzünü güldürdü

Belediyemiz, kış mevsimi olmasına karşın çocukların eğlenebilmeleri için ilçenin değişik Mahalleleri'nde çocuk parkı yaptırma çalışması başlattı. Kısa sürede ilçenin Beşevler ve Ayrılık Mahalleleri'ndeki iki park tamamlandı. Parkların tamamlandığını öğrenen Şemdinlili çocuklar, parklara akın edip gönüllerince eğlendi.Çocuklar, parkların  yapımında emeği geçenlere teşekkür etti.

Öte yandan Şemdinli'nin Moda Mahallesi'nde yapımı devam eden, çocuk parkı'nın ise, önümüzdeki günlerde faaliyete geçecektir.
Copyrigt © 2017 Şemdinli Belediyesi Sihat Sakin ®