Yağışlı
Karla Karışık Yağmur
Karla Karışık Yağmur

Halk toplantısında Şemdinli'nin sorunları ele alındı

Belediye Başkan Vekili Muhammet Fuat Türkman başkanlığında, halk toplantısı düzenlendi. Toplantıda ilçenin sorunları ve buna yönelik çözüm önerileri ele alındı.
Belediye Başkan Vekili Türkman başkanlında  Belediye  Kültür Merkezi'nde düzenlenen halk toplantısına,  Şemdinli İlçe Emniyet Müdürü Metin Kanyar, Şemdinli Esnaf  Sanatkarlar Odası  ve Şöförler Cemiyeti Başkanı Muharrem Tekin,  muhtarlar, esnaf ve vatandaşlar katıldı.
 Belediye Başkan Vekili Türkman, Belediye olarak ilçede yapmış oldukları hizmetleri tek tek anlattı.  Toplantıya katılan esnaf ve muhtarlar,  ilçenin sorunları ve buna yönelik çözüm önerilerini dile getirdi. Halk toplantısı'nın  bundan sonraki süreçlerde de zaman zaman yapılacağı belirtildi.

Copyrigt © 2017 Şemdinli Belediyesi Sihat Sakin ®