Açık

Belediyemiz Yeni Garaj Yapım Çalışmalarına Başladı

Belediyemiz Yeni Garaj Yapım Çalışmalarına Başladı.

Belediyemize ait hizmet araçlarının halkımıza daha etkin ve daha hızlı bir biçimde hizmet verebilmesi adına inşa edilen lojistik garaj yapım çalışmaları, tüm hızıyla devam ediyor. Belediyeye ait tüm araçlar bu alanda toplanacak. Bu araçların bakımı onarımı daha sağlıklı, daha planlı ve daha programlı bir şekilde gerçekleştirilecek. Halkımıza daha etkin, daha hızlı hizmet sunabileceğiz. Sağlıklı bakım yapılacağından hem israf önlenmiş olacak hem de araçlarımızın ömrü uzayacak. Belediyemize ait tüm malzemeler buradaki depolara konacak. İlçemiz Çevre Yolu Pesan Mevkiinde bulunan belediyemize ait arsa üzerinde yapacağımız garaj 920 m2 bir alan kapsayacak. Garajın tamamlanmasıyla belediye bahçesinde bulunan araçlar ve malzemeler buraya taşınacak,  belediye bahçesi yeniden dizayn edilecek ve görüntü kirliliği de ortadan kaldırılacaktır. Belediyemiz de modern bir bahçeye kavuşturulacaktır.

Copyrigt © 2017 Şemdinli Belediyesi Sihat Sakin ®